Lieve Gemeente


Zoals jullie weten ben ik al een aantal keren in Guinee geweest(West Afrika). Ik heb daar in de Clinic the Hope gewerkt. Dat was een mooie en gezegende tijd. Dit hebben jullie in mijn updates kunnen lezen die ik regelmatig stuurde toen ik daar was. Nu hoop ik er nog een keer naar toe te gaan. Ik hoop dan weer aan de kliniek en de bevolking iets te kunnen laten zien van de Liefde van de Here Jezus. De kliniek heeft het de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad. Vanwege de ebola en het wegvallen van hun medisch directeur Moise Mamy. Hij is tijdens het geven van voorlichting betreffende de ziekte ebola vermoord. Dit heeft veel impact gehad in de kliniek en het dorp. De kliniek is toen ook een tijdje gesloten geweest. Langzamerhand gaat het weer beter. En er komen ook weer meer mensen.

Op DV 6 augustus 2017 komt Anja Erickson, de zendeling die daar werkt, hier iets over vertellen in de morgendienst. Ik ben daar ook bij. Na afloop kunnen jullie hierover vragen stellen in de ontmoetingsruimte en laat zij het een en ander zien van het werk wat zij met haar man en het team van de kliniek doet.

Vanwege mijn leeftijd zal dit de laatste keer zijn dat ik deze reis kan maken. Ik hoop en bid dat ook deze reis tot zegen mag zijn.

Veel liefs, Dien Krijgsman