Muziekkeuze en je relatie met God

Wat zing je eigenlijk als je meezingt met een nummertje uit de Top 40? We hebben vaak geen idee van wat we zingen en wat dat doet met je geestelijke leven.

Op Vrijdagavond 10 november gaan we hiermee aan de slag. Een interactieve avond over popmuziek om jongeren (en ouderen) bewust te laten worden. Wat het effect van popmuziek kan zijn en wat dit met je doet. Tijdens de avond worden teksten en beeldmateriaal getoond van populaire nummers en nagedacht wat deze inhouden. En wordt er gekeken wat de Bijbel erover zegt. Na de pauze alle tijd voor discussie om zo in een interactieve setting van gedachten te wisselen en je vragen beantwoord te krijgen. De invulling van de avond wordt verzorgt door stichting Naar House.

Hierbij wordt je uitgenodigd voor een heel bijzondere avond op vrijdag 10 november a.s. De uitnodiging is niet alleen voor jou maar ook voor je vrienden en vriendinnen dus neem ze mee!!  Wat, wanneer en waar? We zien jullie graag op vrijdagavond 10 november, inloop is vanaf 19.30 uur, aan de Dorpstienden 3 in Ouddorp in de grote zaal.

Zie de bijgesloten poster.