Laatste nieuws

Alle groepen zijn nu goed ingedeeld. Ondanks dat ‘nog niet’ iedereen zich heeft aangemeld, zijn we heel dankbaar dat zo’n grote groep mensen mee gaat doen aan de Alpha-kringen zoals we ze gaan noemen. De groepen komen 10 weken lang bij elkaar op verschillende plaatsen en momenten van de week. Tijdens de morgendiensten, als onze predikant voorgaat, zal de preek gaan over het onderwerp dat in die week wordt besproken. Er zijn groepen rond ontbijt, lunch en avondeten. Op alle dagen van de week komt er wel een groep bij elkaar. Dit is gemeente zijn! Door de week met elkaar optrekken rondom het woord van God. Daarmee staan we in de traditie van onze Doopsgezinde broeders en zusters die dit al eeuwenlang zo doen. Uiteraard kunnen mensen zich nog steeds aanmelden bij Carla Tuk. Iedereen is welkom en niemand wordt uitgezonderd. Op de startzondag, 9 september a.s. ,zullen er lijsten in de hal komen te liggen waarop mensen alsnog kunnen intekenen. Op D.V. zaterdagmiddag 1 december 2018 zullen we de Alpha-kringen feestelijk afsluiten met een spreker en fijn samenzijn. We zien uit naar gezegende momenten met elkaar.

Meer informatie, neem dan hier contact op