Afsluiting Alpha Kringen en feestelijk moment ingebruikname zonnepanelen.

Naar aanleiding van de wekelijkse Alpha-ontmoetingen willen wij iedereen van harte uitnodigen om op D.V. zaterdagmiddag 1 december 2018 met elkaar terug te kijken naar de eerste 10 bijeenkomsten. De middag begint om 14.00 uur met een lezing over de heilige Geest. Ook willen we tijdens deze middag vooruitkijken naar een mogelijk vervolg hierop. Heeft u vragen hierover dan kunt u contact opnemen met Carla Tuk (06-28956210) of via de mail: info@TaanZee.nl . Uiteraard is iedereen welkom, ook zij die niet konden deelnemen aan de Alpha.Aan het einde van deze middag zullen we tijdens een feestelijk moment stilstaan bij de onlangs geïnstalleerde zonnepanelen. Onze gemeente wordt steeds duurzamer en daar willen we graag bij stilstaan. Vooral zij die dit mogelijk hebben gemaakt willen we in het zonnetje zetten. Want dat is een feestje waard. De hele gemeente wordt hiervoor uitgenodigd.