Nieuws over de Winterfair.

Medewerkers gevraagd
Voor de Winterfair zijn we nog op zoek naar medewerkers! Heeft u 8 december zin en tijd om te helpen? Zet u dan uw naam op de lijst die ligt op de tafel in de hal.
Bakwedstrijd
U kunt ook een steentje bijdrage door mee te doen aan de bakwedstrijd. Het gaat bij deze wedstrijd niet om “hogere wiskunde” maar gewoon om hoe lekker het smaakt. Houd er wel rekening mee dat de (warme) omgeving effect kan hebben op uw creatie. We hebben een professionele jury die alle baksels op een positieve manier beoordeeld dus doe gewoon gezellig mee en zet je naam op de lijst. Alle baksels worden verkocht en we hopen zo een mooi bedrag bij elkaar te bakken.
Kerstwensen
Dit jaar stellen wij u in de gelegenheid uw kerstkaarten in te leveren en wij zorgen ervoor dat uw wensen op tijd bij de geadresseerde bezorgd wordt. De bezorglocaties zijn Stellendam, Goedereede, Havenhoofd en Ouddorp. Wij vragen 60 eurocent per kaart en de kaarten kunnen op een centraal punt tijdens de fair ingeleverd worden.
Speelgoed
We kunnen voor de fair nog wat speelgoed gebruiken. Heeft u nog wat staan en kunt u dit missen? Graag op de oude jeugdzolder neerzetten. Ook zijn we nog op zoek naar echte winterspullen zoals sleeën e.d..
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!!
De Activiteitencommissie