Onderstaande berichten staan gedeeltelijk in de weekbrief. Vanwege de lengte van het bericht wordt het totale bericht op deze pagina getoond

Weekbrief 2 2018

Op woensdagavond 31 januari of 7 februari 2018 worden er handletteringworkshops georganiseerd voor het goede doel. Deze actie dient voor het project van Elianne, Bernd en Anne als ze gaan helpen in Zambia met World Servants. Er wordt een complete workshop aangeboden voor beginners maar ook voor gevorderden. De workshops vinden vanaf 19:30 plaats in Dorpstienden 3 en worden verzorgd door Carmen Tanis. De kosten zijn €12.50 per persoon. Inschrijvingsformulier ligt op de tafel bij de ingang. Graag tot dan!

 Zondag 28 januari is het Broederschapsdag/ Ringdag van de DG Ring Zuid West Nederland. Deze keer is Gouda aan de beurt. Als de groep groot genoeg is gaan we met een bus, dus meldt u aan. Voor vragen kunt u zich wenden tot Nelly Koese tel: 0187- 684525  of Annelies Snijders tel: 0187-601726. U kunt zich nog aanmelden via de website: http://www.federatiegouda.nl/aanmelding-dg-dag/  of via www.doopsgezindouddorp.nl

In het kinderwerk zijn we op zoek naar tieners die graag mee willen helpen bij de babycrèche. Voor de middenbouw zoeken we iemand die tijdelijk mee kan helpen in de periode februari t/m mei. Opgeven kan via Kommy Klepper.     (mail: k.klepper@jvl-marine.nl of tel. 0187-492751)

 Dien Krijgsman groet de Gemeente vanuit Guinee. Na een reis van twee dagen is zij aangekomen bij het ziekenhuis in N’Za. Dien heeft daar enkele kerkdiensten meegemaakt. Zij is nu begonnen om lessen in verpleegkunde te geven.