Informatie avond over deze reis is op 20 februari a.s. aanvang 20 uur 

Zendingsreis naar Indonesië zomer 2019
Vanuit de taakgroep zending & evangelisatie willen we een zendingsreis naar Indonesië maken, waar de zendingsprojecten bezocht worden. We gaan de studenten bezoeken aan de christelijke Duta Wacana Universiteit. Ook het vredesproject aan zondagsscholen. De Gereja Kristen Muria Indonesia (GKMI) gemeenten maken veel werk van gemeenteopbouw. Van hun visie en ervaringen willen we leren. Zij hebben meerdere diaconale projecten zoals een sociaal restaurant voor mensen met een handicap, drukkerij, koffie- en houtwerk coöperaties.
We willen kennismaken met de jeugdleiders van het “Youth for Peace” project.
Natuurlijk willen we kerkdiensten bezoeken. Zowel kleine gemeenten op het platteland als een megakerk van vele duizenden leden in Semarang. Naast GKMI gemeenten willen we ook de twee andere Doopsgezinde Synodes GITJ en JKI ontmoeten.
Als voorbereiding willen we een informatieavond organiseren waar heel de gemeente voor wordt uitgenodigd. Deze avond zal plaats vinden op 20 februari a.s.
Na terugkomst zullen de deelnemers hun ervaringen delen in de Gemeente zodat we hierdoor kunnen groeien in visie over gemeenteopbouw en geloof. Het is de bedoeling met een kleine groep te reizen van totaal 8 personen, 7 vanuit de DGO en als 8ste persoon Gerlof Born (vanuit de Indonesië commissie / ADS). Gerlof is al zes keer in Indonesië geweest. Vertrekdatum DV donderdag 22 augustus 2019. Retour maandag 2 september 2019.