Praise 10 juni 2018: Een toekomst met God
Als je denkt aan een praise met het thema “een toekomst met God” dan denk je al snel aan “Ooit komt er een dag”. Je denkt aan de wederkomst van Jezus op de wolken: “Eens als de bazuinen klinken”. Natuurlijk zingen we met de praise dit soort liederen. Van “In de hemel is de Heer” tot “Adonai”.

Maar een van de koorleden zei: een toekomst met God is niet pas later. Die toekomst met God begint al vandaag. Daar moest ik even over nadenken. En wat dat doet met de liederen die we zingen, zul je horen als je naar de praise komt.
Wil je samen met het Gospelkoor meezingen? Dan ben je van harte welkom op zondagavond 10 juni 2018 om 18.30 uur.
Dit jaar willen we weer 2 liedjes met de kinderen spelen en zingen. Dus iedereen die op de basisschool zit en mee wil spelen of zingen is welkom. We oefenen zondagochtend 27 mei, 3 juni en 10 juni om 11.00 uur in de kerkzaal.