Winterfair
Voor de organisatie van de Winterfair op 7 december kunnen we weer veel hulp gebruiken. Bent u of jij zaterdag 7 december niet in de gelegenheid om te helpen zijn er nog genoeg andere momenten waar extra handen nodig zijn. Donderdag 5 en vrijdag 6 december gaan we alles opbouwen en de ervaring heeft geleerd dat vele handen het werk licht maken. Naast het werken is het ook supergezellig om zo met elkaar “de boel’ sfeervol en mooi in te richten! Zaterdag 7 december is er hulp nodig achter de kramen en ‘s middags weer een “verse” ploeg die komt helpen opruimen. Verder wordt er in de koffiekraam weer wat lekkers bij de koffie of thee verkocht. Dus ook een oproep aan alle bakkers en baksters!!
Denkt u ook nog aan de gelegenheid voor het inleveren van mooie boeken, kleding en speelgoed op zaterdagmorgen 16 en 30 november?? Graag bij de kleding vermelden dat het voor de Winterfair is.
De lijsten om je op te geven om te helpen liggen weer op de tafel in de hal. Fijn als u, jij komt helpen en houd de komende tijd de Weekbrief in de gaten voor meer nieuws over de Winterfair.
Alvast hartelijk dank namens de Activiteitencommissie.

 

Decemberpost inleveren tijdens de Winterfair
Tijdens de Winterfair op zaterdag 7 december kunt u bij ons uw decemberpost inleveren wat bestemming Ouddorp, Stellendam, Goedereede of Havenhoofd heeft. Wij zorgen dat uw wensen ad € 0.60 ruim op tijd worden bezorgd!