De Vliegende Speeldoos komt weer naar onze kerk op 8 februari 2020. Deze keer in samenwerking met Kerk in Actie om geld op te halen voor het project “Kinderen in de knel”. De gedachte hierachter is om onze kinderen te leren zich in te zetten voor andere kinderen die het heel moeilijk hebben. Dit doen ze door geld op te halen. Op de avond van de voorstelling zal het totaalbedrag via een chequemoment op het podium aan Kerk in Actie gegeven worden ten behoeve van Kinderen in de knel. In de komende maanden zullen onze kinderen geholpen worden met acties om geld in te zamelen.

• Van 3 november tot en met 16 november gaan de kinderen op pad om lege flessen op te halen.
• Van 17 november tot en met 30 november gaan de kinderen lang de deur met een eigen gemaakte kraskaart.
• Op 1 december is er een soepmaaltijd na de kerkdienst van circa 11:45 uur tot 12:30 uur. De kinderen zullen bedienen. U eet toch ook mee? Laat weten dat u mee wilt eten via de inschrijflijst in de hal. Soep met stokbrood kost 2 euro. De betaling kan via een machtiging.
• Op 7 december is de winterfair en verkopen de kinderen heerlijke stroopwafels.

Ook in januari zullen er nog acties zijn, binnenkort kunnen we u daarover informeren.