Adventstour Reyer & Lars Gerfen

Gospel-artiesten Reyer en Lars Gerfen gaan, na de goede ontvangst van hun eerste gezamenlijke Adventstour van vorig jaar, opnieuw samen het land in met een gloednieuw programma, en releasen dit jaar ook een bijbehorende EP.

De titel van de tour en de EP is ‘Regen op ons’. “De symboliek van regen als het beeld van Gods zegen en ontferming vonden wij zo sprekend dat we meteen enthousiast werden om vanuit die gedachte de nieuwe single te schrijven”, zegt Reyer.
“We hopen met dit nieuwe programma en de nieuwe liederen, mensen mee te nemen in de bijzondere tijd van de Advent, het uitzien naar de komst van Jezus.” zegt Lars.

De Adventstour van Lars & Reyer begint op 10 december en doet elf plaatsen door heel Nederland heen aan waaronder Ouddorp op vrijdag 20 december.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl.