Boekentafel 

Vanaf heden staat er in de ontmoetingsruimte van de kerk een permanente boekentafel. Deze is voorzien van een beperkt  assortiment boeken, dat naar wij hopen regelmatig aangevuld kan gaan worden naar gelang de verkoop loopt.

We hebben nog een aardige voorraad staan, maar een groot deel hiervan is wat meer gedateerd. Tijdens de verkoop op de minimarkt hebben we ervaren, dat eigentijdse moderne lectuur heel erg in trek is en goed verkoopt.

Daar kunnen we nog wel wat van gebruiken. Dus als u eens een kijkje komt nemen om een boek aan te schaffen bent u ook welkom om boeken, die nog op de plank staan en waar u van denkt dat anderen die graag zouden willen lezen, bij ons in te leveren in een daarvoor bestemde doos. Natuurlijk zijn kinderboeken ook van harte welkom.

De minimum prijzen, die we willen ontvangen staan aangegeven. We vertrouwen erop, dat het bedrag voor de gekozen boeken in het spaarpotje wordt gestopt.

Ook staan er in de ontmoetingsruimte nog wat unieke houten tuin spulletjes gemaakt door Kommer Hoek. Zoals vogelhuisjes, insecten hotels, houten bakjes e.d. Deze zijn ook voorzien van een prijs. Leuk voor in de tuin !

De vergoeding hiervoor mag ook in het spaarpotje.

De Activiteiten commissie