Wandeling
Op zaterdag 24 oktober gaat er sportief gewandeld worden. Er zijn diverse routes uitgestippeld en iedereen kan meedoen. Zet u de datum alvast in de agenda? Er zijn 4 afstanden en er zijn routes geschikt voor scootmobiel, rolstoel en kinderwagen. Er wordt inschrijfgeld gevraagd. Kinderen tot 12 jaar, € 2,50. Vanaf 12 jaar € 5,00. Het is nu al mogelijk u digitaal in te schrijven om mee te doen.
Er kan gestart worden tussen 09.00 en 12.00 uur en uiterlijk 16.00 uur moet iedereen binnen zijn. Houdt u voor meer informatie de berichtgeving via de Weekbrief en op de Website in de gaten.

klik hier om u aan te melden

Oliebollenactie
Naast het sportieve deel van die dag is er ook nog iets heel anders. 24 oktober worden er oliebollen gebakken en we hopen dat de afname enorm zal zijn! We staan voor de verkoop bij de kerk, op de parkeerplaats bij AH en verder kunnen er bestellingen geplaatst worden via het bestelformulier op de Website. Voor het afhalen van bestellingen kan gebruik gemaakt worden van de “drive-through” mogelijkheid. Doet u mee met de wandeling is het raadzaam de oliebollen vooraf te bestellen want tot 13.00 uur wordt er gebakken en daarna is het “op is op”. Volgt u voor de oliebollenactie eventuele verdere berichtgeving via de Weekbrief of op de Website. Het moge duidelijk zijn dat bij beide acties de regelgeving omtrent corona in acht worden genomen en u ook zelf hierin uw verantwoordelijkheid neemt. Wij willen u hiervoor alvast hartelijk bedanken!

klik hier om oliebollen te bestellen

We hopen dat u enthousiast bent om met ons mee te doen en ook anderen enthousiast maakt!! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

De Activiteitencommissie