Verkoophoek DGO

We hebben als Activiteitencommissie even rust gehad, maar zeker niet stil gezeten. Het blijft een uitdaging voor ons als Activiteitencommissie om de balans te vinden tussen elkaar ontmoeten binnen de gestelde regels en daarbij ook financieel nog bij te kunnen dragen aan kerk en goede doelen. Lastig ook om grote verkopingen te organiseren en ook blijft de opslag van de Kringloopspullen een probleem. Met dit alles in gedachte is een nieuw project gestart. Verkoophoek DGO, een mooie verkooppagina op Facebook. Als u de pagina tegenkomt graag delen en liken, zodat zoveel mogelijk mensen kennis maken met onze Verkoophoek DGO!

Klik hier voor de verkoophoek

Inleveren kringloopspullen

U bent gewend om uw kringloopspullen in te leveren op een bepaalde plaats en tijd. Op kleine schaal zal hier nog wel eens een oproepje voor geplaatst worden in de Weekbrief maar voor nu willen we het volgende aan u vragen. Heeft u nog mooie spullen die wij voor u mogen verkopen? Maak hier een foto van en mail deze met een korte omschrijving, indien van toepassing, naar activiteitencommissie@doopsgezindouddorp.nl. Wij plaatsen uw bericht op Verkoophoek DGO en hopen het zo te verkopen. We maken afspraken met u over het ophalen van de spullen. Dit hoeft namelijk niet bij u thuis maar kan ook bijvoorbeeld bij de kerk. Lukt het niet om zelf een foto te maken geef dit dan aan ons door zodat we hier een oplossing voor kunnen zoeken. Het is natuurlijk ook prima als u zelf via een andere weg u spulletjes verkoopt en de opbrengst reserveert voor de kerk. Uiteraard is Verkoophoek DGO niet alleen voor het aanbieden van spullen, maar gaat het ons om de verkoop. U wordt van harte uitgenodigd om eens te kijken wat er zo allemaal te koop is en u slag te slaan. We zijn nog maar net gestart dus het aanbod is nog niet groot.

Voor alle duidelijkheid, dit is niet de vervanging voor al onze Fairs, maar een aanvulling. De gewone gezellige verkopingen en ontmoetingen blijven!