Knapzakroute en oliebollen verkoop

Zaterdag 23 oktober is er weer een Knapzakroute.

Er zijn diverse routes uitgestippeld en iedereen kan meedoen! Zet u de datum alvast in de agenda? Er zijn in totaal 6 routes uitgezet. Voor rolstoel/scootmobiel/kinderwagen zijn er speciale routes. Nieuw dit jaar is dat aan de route van 3 en 5 km een puzzeltocht verbonden is. Inschrijfgeld voor kinderen tot 12 jaar is € 2,50, vanaf 12 jaar € 5,00.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder inschrijving mee te doen, echter loopt u wel kans dat de Knapzakken op zijn. De start is bij de kerk tussen 09.00 en 12.00 uur en uiterlijk 16.00 uur moet iedereen binnen zijn. Houdt u voor meer informatie de berichtgeving via de Weekbrief en op de website in de gaten.
Naast de Knapzakroute houden we die dag ook een Oliebollenactie. We staan voor de verkoop bij de kerk, bij de ingang van Albert Heijn en op de parkeerplaats bij de Jumbo. Doet u mee met de wandeling? Dan is het raadzaam de oliebollen vooraf te bestellen, want tot 13.00 uur wordt er gebakken en daarna is het “op is op”. Het is mogelijk om digitaal een bestelling te plaatsen.