De Doopsgezinde Gemeente Ouddorp nodigt jou en u van harte uit voor de samendienst van zondag 25 september. Vanaf 10:15 uur ben je van harte welkom voor koffie, thee of wat fris. De dienst start om 11:00 uur en het bijzondere is dat deze eredienst samen met mensen uit de gemeente wordt verzorgd, tot eer van God. Samen Hem ontmoeten, Hem loven en prijzen door zang, gebed, schriftlezing en overdenking. De overdenking zal door Ds. M. Kollenstaart worden verzorgd. Deze keer verzorgd het gospelkoor van de kerk de muziek en zang. We beginnen om 11:00 uur, een tijdstip waarin juist jongeren gelegenheid krijgen om te komen, maar ook jij die wellicht al langer niet meer naar kerk bent geweest. Nodig elkaar uit! Na de dienst is er gelegenheid om een broodje en een kopje soep te eten. Dus wees van harte welkom!

Klik hier voor de flyer