Advent-Kerstconcert

Zaterdag 10 december wordt in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp een advent- kerstconcert gegeven.

Het ensemble Musica Sororum zingt en musiceert, zij treden regelmatig in Ouddorp op, in div. kerken. Het advent- kerstconcert is vanwege corona afgelopen jaren niet doorgegaan, maar op 10 december laten zij van zich horen.

Jan Teeuw is al vele jaren de vaste begeleider van de groep op het orgel, en zal daarnaast de samenzang begeleiden, ook stelde hij weer een kerstfantasie samen.

Deze keer verleent het jongeren muziek ensemble Cular medewerking. Cular betekent Cum Laude A Rege. (met lof aan de Koning). Zij bespelen piano en dwarsfluit, panfluit, viool, hobo. Ds J. Smink zal verbindende teksten spreken.

De avond begint om 20 uur, de toegang is vrij.

Tijdens deze avond zal er een collecte gehouden worden.