Winterfair

Op zaterdag 10 december hopen we u, jou te ontmoeten tijdens een sfeervolle Winterfair. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er staan weer prachtige kerststukken klaar, mooie kleding en boeken, leuke kerstartikelen maar ook speelgoed en andere Kringloopspullen. Voor de liefhebbers is er de inmiddels beroemde gerookte vis. Ook zijn het Mennobrood en de Mennobaksels weer te koop. Goede kwaliteit en gebakken van graan van de nieuwe oogst. Verder is de Koffiehoek open voor Koffie & More, worden er heerlijke wafels en ouderwetse appelflappen gebakken. De kinderen kunnen aan de slag met het maken van een eigen kerstcreatie. Ook kan er meegedaan worden aan een workshop strovlechten. Vanaf 10.00 uur is er een bijzondere mooie muzikale omlijsting waar u, jij in alle rust van kunt genieten in de kerkzaal of tijdens het drinken van een kop koffie of thee. Gerookte vis en het Mennobrood zijn vooraf te reserveren via de bestellijst. Locatie van de fair is de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden 3. De Winterfair is open vanaf 09.00 uur. Wij zien uit naar uw, jouw komst en neem anderen mee!