Mannendag

Op zaterdag 4 februari is er weer een mannendag in Ouddorp, georganiseerd door het Mannencomité Goeree-Overflakkee (MCGO). Spreker Jacques Brunt neemt de bezoekers mee in het thema van deze dag: ‘Heilige boontjes – misvatting of werkelijkheid’.“Elk jaar blijkt weer dat de mannendag in het geloofsleven van de mannen van grote betekenis is”, laat MCGO weten. “Daar zijn wij als bestuur dankbaar voor. Wij nodigen zowel vaste bezoekers als mannen die de mannendag nog niet kennen van harte uit om deze dag bij te wonen.”De mannendag wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 in Ouddorp. Vanaf 8.45 uur is er mogelijkheid tot inschrijven en inloop met koffie, het programma begint om 9.30 uur. Na een gezamenlijke lunch is er nog alle tijd om na te praten. De kosten voor de mannendag zijn 15,00 euro. Als deze kosten een belemmering zijn, vraagt MCGO contact op te nemen via onderstaand e-mailadres, zodat de mannendag voor iedereen toegankelijk blijft.Vooraf inschrijven kan via het e-mailadres aanmelden.mcgo@gmail.com. Hierbij graag naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.