Koffiedrinken met vrouwen

Koffiedrinken met vrouwen.
Na de gezelligheid van het koffiedrinken op zaterdagochtend 5 november, we waren met meer dan 25 vrouwen van alle leeftijden!! Hebben we heel vaak de vraag gekregen of dit vaker gaat gebeuren. Ja, er komt een vervolg, hoewel het niet structureel zal zijn. Reserveer alvast zaterdagochtend 18 februari voor een paar uurtjes gezelligheid, uiteraard met iets lekkers erbij. Als iemand het leuk vindt om iets lekkers mee te nemen of op een andere manier te helpen, dan vinden we dat heel leuk.
Ook deze keer zal het weer plaatsvinden in de kerk. Nu in de ontmoetingsruimte, om het toegankelijker te maken voor mensen die de trap niet zo fijn vinden.
Aanmelden is niet nodig, wel handig zodat we genoeg lekkers hebben voor iedereen.
Wanneer: zaterdag 18 februari, tussen 10:00 en 12:00 uur.Waar: in de ontmoetingsruimte.
We hopen weer zoveel mogelijk vrouwen te zien en spreken.