Inzameling spullen tbv de lentefair

Inzameling spullen tbv lentefair en uitverkoop kleding РOp 1 april is er weer een Lentefair in de kerk, er zijn allerlei leuke spulletjes in de verkoop. Op zaterdag 18 februari en 25maart van 10:00 uur tot 12:00uur is er mogelijkheid in de kerk om mooie, bruikbare, schone spullen in te leveren die we dan kunnen verkopen. Denk aan mooie boeken, goede kleding, mooi, compleet speelgoed, maar we hebben ook mandjes voor het maken van paasstukjes nodig. Op 18 februari en 25 maart houden we ook uitverkoop van de kleding van 10:00uur tot 12:00uur. Heb je op 1 april zin en tijd om ons te helpen bij de verkoping of het opruimen/opstarten? Of wil je wat bakken voor bij de koffie? Laat het ons weten op activiteitencommissie@doopsgezindouddorp.nl of spreek Heike of Dick aan.