Lentefair

Op zaterdag 1 april van 09:00 uur tot 14:00 uur wordt er in en rond het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp weer de lentefair georganiseerd. Het vooraf bestelde paasbrood, nog te bestellen tot en met 27 maart via; dit bestelformulier kan worden afgehaald.

We hebben deze fair mooie paasstukjes te koop, lekkere kaas van kaaswinkel Dammers, mooie plantjes van de Nollenstee en ons eigen Mennonieten brood. Ook kunt u een lekker kopje koffie of thee met een stukje taart nuttigen, of een verse warme wafel. Daarnaast hebben we, zoals u van ons gewend bent, mooie boeken, tweedehands kleding en speelgoed. En nog veel meer, laat u verrassen!

Het belooft een gezellige dag te worden, u bent van harte welkom!

Dorpstienden 3 Ouddorp.

De opbrengt van deze dag zal deels ten goede komen aan nieuwe muziekstandaarden voor ons Gospelkoor.