De Vliegende Speeldoos

Een musical in één dag! Een onvergetelijke ervaring!

Kan dat? Ja!! Dat kan!

Op zaterdag 7 oktober komt de Vliegende Speeldoos naar de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. De Vliegende Speeldoos is een theatergezelschap dat met 120 kinderen van de basisschool in één dag een musical instudeert. Dit keer is dat het verhaal van Jozef.

Wil jij ook schitteren op het podium in deze musical? En zit je in groep 3 t/m 8? Geef je dan op via vliegendespeeldoosdgo@hotmail.com. We willen graag je naam, leeftijd, evt allergieën en groep van de basisschool weten. De dag begint om 12:30uur. Deelname is gratis! Eten en drinken wordt verzorgd. We eten lekker patat. Indien je een allergie hebt, graag zelf eten meenemen.

De voorstelling voor familie en bekenden begint om 18:30 uur. Kaartjes voor de voorstelling kosten €2,50 per stuk en zijn te koop via www.zingenindekerk.nl ga naar het tabblad Vliegende Speeldoos en bestel uw kaartjes voor de voorstelling in Ouddorp. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

Wacht niet te lang met opgeven want er is altijd veel belangstelling!