Winterfair

Op zaterdag 9 december  van 9:00 uur tot 14:00 uur wordt er in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3, weer de winterfair georganiseerd.

We hebben mooie kerststukjes in de verkoop, lekkere warme wafels en ons eigen Mennisten brood. Ook kan u een lekker kopje koffie of thee met een stukje taart nuttigen, of een verse warme wafel, voor degenen die niet kunnen kiezen hebben we een high tea waarbij u diverse lekkers kunt proeven. Daarnaast hebben we mooie boeken, speelgoed en tweedehands kleding, met om 10.30u een heuse modeshow! En nog veel meer, laat u verrassen!

Dit jaar kunt u stoofperen, verse soep of brood bestellen via het bestelformulier of het formulier wat u bij de weekbrief vindt in te vullen in te leveren in de doorzichtige box in de hal. U kunt uw bestelling afhalen op 9 december tijdens de winterfair.