KOEH – Kom over en help

In het jubileumjaar komt Kom over en help naar u toe! We ontmoeten u graag tijdens een van de vier Oost-Europese regiobijeenkomsten.

Voor iedere bijeenkomst hebben we een gevarieerd programma samengesteld. Zo zijn er partners uit Oost-Europa aanwezig waarmee we in gesprek gaan. Ook worden er muzikale bijdragen geleverd en krijgt u een beeld bij het jubileumproject door middel van een video.

Op deze manier geven we een unieke impressie van ons werk en staan we met dankbaarheid stil bij ons 50-jarig jubileum. Na afloop van het officiële programma is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

Data en locaties:

Woensdag 10 april 2024 I Dirksland
Hervormde gemeente, Ring 2
Partner uit Armenië en Oekraïne
Muzikale omlijsting: Oekraïens koor

 

Tijd: van 19:30 uur – 21:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Tot dan!