26 Mei EO Jongerendag

Beste Jongere,

Het gaat weer gebeuren!

DV zaterdag 26 mei 2018 is het alweer tijd voor de 43e EO-Jongerendag.

Klik op  https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/tickets  voor het reserveren van tickets, deze toegang tickets bestel je dus zelf!

 

Met de bus naar de EO jongerendag!

Ook dit jaar willen we weer samen met de bus vanaf Goeree-Overflakkee naar Arnhem gaan. Je kunt je voor de bus aanmelden via eojdbusgo@gmail.com onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en opstapplaats.

Je kunt kiezen uit de volgende opstapplaatsen:

  • Ouddorp (bushalte Preekhillaan)
  • Goedereede (busstation Vissersweg)
  • Stellendam (busstation nabij Brielsestraat/Korteweg)
  • Melissant (bushalte aan de Provinciale weg)
  • Dirksland (bushalte Schelpenpad)
  • Sommelsdijk (bushalte Samaritaan)
  • Middelharnis (bushalte Doetinchemsestraat)
  • Nieuwe Tonge (Tramlijnweg bij tankstation Nelisse)
  • Oude Tonge (busstation)
  • Schaapsweg (bushalte)

De exacte opstaptijden krijg je in de week voorafgaand aan de JD door per mail, de bus start om circa 9.30uur in Ouddorp. ’s Avonds nadat het gehele programma van de Jongerendag is afgelopen vertrekt de bus weer richting het eiland en hopen we voor 24.00uur weer terug te zijn in Ouddorp.

Let op: wil je samen met iemand in de bus zitten, spreek dan dezelfde opstapplaats af! En meld je op tijd aan!!!

Voor € 19,- kun je mee met de bus. Dit bedrag kun je overmaken op IBAN nr. NL13RABO 035.12.64.272 ten name van Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp onder vermelding van je naam en EO Jongerendag. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben, is je plaats in de bus gereserveerd!

Voor nadere informatie kun je gebruik maken van bovengenoemd mailadres of eventueel bellen naar 0187-687529.  Stuur dit mailtje alvast door naar iedereen in je mailbox, zodat heel Goeree-Overflakkee en omstreken weet, dat het die datum gaat gebeuren, nodig je  vriend/vriendin/zus/broer/neef/nicht/klasgenoot/collega/…….uit om ook gezellig met ons mee te gaan!

Groet!

Eric & Marjan van den Nieuwendij

Kringloopmarkt 14 juli a.s.

De activiteitencommissie is al weer druk met de voorbereidingen voor de Kringloopmarkt. Dit jaar op zaterdag 14 juli met als locatie de ring van ons mooie Ouddorp. Houd deze datum vast vrij in uw agenda!
Spullen voor de Kringloopmarkt kunnen ingeleverd worden op zaterdag 17 maart, 7 april en vanaf mei iedere 1e en 3e zaterdag van de maand. Graag spullen die goed en heel zijn en geen grote meubelen of Tv’s. Adres waar de spullen gebracht kunnen worden is Oudelandseweg 66 in Ouddorp van 10.00 tot 11.00 uur.
Er kan ook weer kleding ingeleverd worden. Deze graag naar de oude jeugdzolder brengen en duidelijk vermelden dat de kleding bestemd is voor de Kringloopmarkt.
Mededelingen m.b.t. de Kringloopmarkt worden zoveel mogelijk via de Weekbrief gedeeld maar mocht u iets missen of iets willen weten kunt u alle informatie vinden op de website van de gemeente www.doopsgezindouddorp.nl.
We hopen dat er ook dit jaar weer mensen bereid zijn om deze dag te helpen. Iedereen is van harte welkom, leden, (vakantie) vrienden maar ook degene die onze gemeente een warm hart toedraagt. Samen kunnen we er een gezellige en geslaagde dag van maken!
Als u wilt helpen of u heeft vragen kunt u dit doorgeven aan iemand van de activiteitencommissie of via email

Gezocht beamerhulp

Elke zondag worden de liederen en lezingen op het scherm geprojecteerd. We zijn met spoed op zoek naar 2 mensen voor versterking van ons team. Je bent ongeveer 1 keer in de 3 weken aan de beurt. Je kunt je aanmelden bij Hermineke Klein of Marijn Nap of stuur een email