Jeugdgroep

Voor de jongeren van de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp worden verschillende activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd vanaf september tot en met juni. Vrienden en vriendinnen van de jongeren of andere belangstellenden jongeren zijn altijd welkom.
We kunnen zeker nog leiders of medewerkers gebruiken, die ons meehelpen de lesprogramma’s te draaien, meehelpen in de hand en spandiensten, activiteiten willen helpen mee organiseren. Heb je een hart voor God, Jezus en jongeren, meld je dan bij ons.

Zijn er vragen over het jeugdwerk van de Doopsgezinde Gemeente, neem dan hier contact op

 

 

 

Dag Jongeren, Ouders en andere lezers,

Aan het begin van een nieuw jaar 2018 wens ik jullie, namens alle Jeugdleiders een Goed, Gezond 2018 met een Helder In- & Uitzicht op Jezus onze Koning!

Goed om even een update van de planning te sturen:

We zijn weer gestart op  ZONDAG 07 JANUARI vanaf 11:00 uur op de JEUGDZOLDER. (we hebben de eindtijd een kwartiertje opgerekt naar 13:15 uur, zodat we meer tijd hebben wanneer de eredienst iets uit mocht lopen. Alle jongeren vanaf de 1e klas middelbare school zijn weer van harte welkom. Neem ook vrienden of vriendinnen mee!

Voor de ouders een aantal aandachtspunten:

Wanneer jullie iets lekkers willen maken voor ons, houden we ons van harte aanbevolen…………………………. Geef het wel even aan ons door, zodat we dit een beetje kunnen spreiden.

Voor Zondag 21 januari staat de Week van Gebed voor Jongeren op het programma. Dit is van 20:00 tot 21:30 uur samen met andere kerken van ons dorp op de jeugdzolder.

Het weekend (in Burgh-Haamstede) is verschoven naar 20-21-22 april 2018. Hiervoor zoeken we mensen voor in de keuken, activiteiten, nachtwachten, etc. Laat ons weten of je beschikbaar bent en ons wilt ondersteunen.

Helemaal onderaan voor jullie en ouders de planning voor de rest van het seizoen.

Groeten,
Namens het Jeugdwerkteam (Leo, Conny, Conny, Anna, Anne, Bernd, Tineke en Eric)
Eric van den Nieuwendijk

We hebben niet van iedereen de emailadressen. Mochten wij nog jongeren missen, stuur het dan door en laat ons het ook weten.

Extra onder de aandacht willen we de volgende data noemen voor de volgende activiteiten:

Week van Gebed: zondag 21 januari van 20.00- 21.30 uur op de jeugdzolder

Jongeren Weekend: vrijdag 20 t/m 22 april 2018

EO Jongerendag: zaterdag 26 mei

BBQ: zaterdag 30 juni

Planning Jeugdwerk 2018

Jeugdbijeenkomsten op de jeugdzolder vanaf 11.00 uur: zondagen  februari 4 en 18, maart 4 en 18, april 8, mei 6 en 27, juni 10 en 24

Youth Event 18.30 uur zondagen: maart 18, mei 13