Jongeren in de DGO

GAAV is speciaal ontwikkeld voor de jeugd van de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. Jeugdzolder, jeugdactiviteiten, en ook het Gaav Event. Via de socials kunnen jullie alles volgen over wat GAAV allemaal in petto heeft en gaat ondernemen. Volgen jullie ons mee?

Voor vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar e.nieuwendijk@upcmail.nl

GAAV Event

Inmiddels hebben we al een heel aantal jaren, 5x per jaar, een GAAV Event (voorheen Youth Event). Inmiddels hebben we een eigen bandje dat al aardig vorm begint te krijgen. Het doel van deze events is een samenkomst houden voor en door jongeren, die aansprekend is voor jongeren (en wie hierbij aan wil sluiten). Om met elkaar God te zoeken, God te aanbidden, Zijn wil te vinden en Jezus te volgen. Wil je op één of andere manier betrokken zijn en mee helpen, in welke vorm dan ook, laat het ons dan weten.

JOVO’s

Elke 2 weken, op zondag na de kerkdienst, hebben we met de jongeren vanaf ongeveer 16 jaar de JOVO’s.
We zien niet alleen uit naar jullie komst, maar ook jullie eigen inbreng, in de vorm van de les zelf voor te bereiden of welke inbreng jullie zelf kunnen bedenken. En we dagen je uit een vriend of vriendin uit te nodigen en mee te nemen naar deze ochtenden. Om met elkaar Gods weg te zoeken in het leven van alle dag. Te zien wie Jezus voor je is en wil zijn en hoe je Hem door alles heen kan volgen.
Voor wie: jongeren vanaf 16 jaar

Alle jongeren, welke in de WhatsApp-groep zitten, worden via WhatsApp al uitgenodigd.

Is die of niet aangekomen of niet duidelijk of zit je niet in de WhatsApp-groep? Dan bij deze de uitnodiging.

Als Jeugdleiding hebben we een zo goed en passend mogelijk programma, zodat iedereen een plaats kan hebben binnen het Jeugdwerk van deze Gemeente. Echter het is zelfs voor ons niet mogelijk voor iedereen een oplossing te creëren…
Mocht er iets zijn, bijv. dat je niet kan of iets niet bij je past of maakt niet uit wat. Blijf er niet mee lopen, maak het met ons bespreekbaar. Het kan zomaar zijn dat een oplossing reeds voorhanden is.

We roepen jullie op, jongeren, JOVO’s en ouderen, te komen naar de bijeenkomsten. Mee te doen, tijd hiervoor vrij te maken in jullie toch al drukke bestaan. Dan doen wij dat ook…! Maar veel belangrijker nog is het besef te hebben dat God tijd voor jou en ons vrijmaakt om zich aan ons te laten zien. Te laten zien hoe wij met Hem en elkaar op weg kunnen gaan. En het is superleuk om dat te ontdekken en met elkaar mee te maken.