Onze gemeente gebruikt vanaf heden Givt als aanvullende geef mogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Ook als je thuis meekijkt vanaf de bank. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven. Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om jouw gift op de bankrekening van de kerk over te maken. Dit blijft de meest voordelige manier van geven!

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je download de Givt-app in Google Play of in de App Store. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven.

Geven met Givt via QR-code

 1. Tijdens het collecte moment open je de Givt-app.
 2. Kies het bedrag dat je wil geven en druk op volgende. Zijn er meerdere collectes in een dienst? Geen probleem! Om een collecte toe te voegen toets op het plusje bij collecte toevoegen en vul het bedrag in dat je aan de 2e collecte wilt geven.
 3. Kies vervolgens voor de tweede optie in je scherm: QR-code (geef door middel van een QR-code).
 4. Scan de QR-code met je camera. Let op! Het kan zijn dat de app toestemming vraagt voor toegang tot je camera. Druk op OK om verder te gaan.
 5. Druk tot slot op “volgende” om de gift te voltooien.

De QR code is te vinden in de weekbrief en ’s zondags op het beamerscherm via de livestream, of scan de QR-code bovenaan deze pagina.

Geven met Givt zonder QR-code

 1. Open de app.
 2. Kies het bedrag dat je wil geven.
 3. Kies vervolgens voor de derde optie: “geven uit de lijst”.
 4. Vul “Doopsgezinde Gemeente Ouddorp” in bij het zoekbalkje.
 5. Selecteer onze gemeentenaam en toets onder in je scherm op geven!
 6. Druk tot slot op “volgende” om de gift te voltooien.

Hulp nodig? Marijn Nap is bereid om technische vragen te beantwoorden. Andere financiële/informatieve vragen kunnen gesteld worden aan Carina Boon of Marjan van den Nieuwendijk. Spreek desbetreffende persoon aan of maak gebruik van het contactformulier.