Benefietconcert ELINE D.V. 31 mei 2024

Op vrijdag 31 mei om 20.00 uur organiseert de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp een benefietconcert met ELINE. Deze avond staat in het teken van de MudRaise voor International Justice Mission (IJM). De entreeprijs is ongekend laag! Voor slechts €20,- kun jij erbij zijn. Er kunnen maar 300 mensen aanwezig zijn. Dus wees er op tijd bij en bestel je tickets hieronder via het bestelformulier.

Tijdens het concert wordt er een collecte gehouden die volledig bestemd is voor de MudRaise van IJM.

Datum: 31 mei 2024
Aanvang 20.00 uur; zaal open 19:00 uur
Locatie: Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3
Parkeren: gratis op de uitgebreide parkeerplaats op kleine loopafstand.

ELINE

De meeste mensen zullen zangeres Eline kennen van het nummer ‘Jezus Overwinnaar’, dat in verschillende varianten miljoenen keren werd gestreamd. Maar inmiddels zijn ook ‘Door en door goed’, ‘Abba’ en ‘Wees Verhoogd’ nummers die vaak in kerken worden gezongen of door mensen worden beluisterd via Spotify of Youtube. Eline is niet meer weg te denken uit de Christelijke muziekindustrie. Met haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ bracht ELINE het afgelopen jaar in haar eigen woorden “een ode aan de kwetsbaarheid”. De concerten waarin ze die liedjes liet horen, werden bijzondere, intieme avonden met warme reacties. “Ik kijk er naar uit om de mensen weer dichtbij te kunnen zien en tot ze te zingen alsof ik bij ze in de kamer sta” zegt Eline. “Kwetsbare liedjes zoals ‘Je Mag Ook Verliezen’ en ‘In De Verte Huilt Een Kind’ lenen zich daar bij uitstek voor!” Rondom de liedjes deelt ELINE ook verhalen. Uit haar eigen leven, maar ook verhalen waar ze mee geconfronteerd werd die tot de nieuwe muziek hebben geleid.

MUDRAISE

HEEEEJ! Heb jij het verhaal van die 13-jarige gast, Courage Hope uit Ghana, al gelezen? Wat een verhaal. Bizar. Dat kan toch niet meer….. ? Toch zijn er miljoenen mensen, kinderen, jongeren die op zo’n manier gevangen zitten in moderne slavernij. Seksindustrie, visserij, steengroeves en God know’s where! Dit moet stoppen! Zaterdag 8 juni strijdt het GAAV team uit Ouddorp tegen deze moderne slavernij en doen mee aan de Mudraise 2024 voor de organisatie International Justice Mission (IJM). Voor jou een unieke kans: Want wij gaan door de modder om de strijd tegen moderne slavernij aan te gaan en jij sponsort ons. Pak deze kans, sponsor ons en help jongeren zoals Courage Hope, slachtoffer van slavenarbeid op vissersboten. Wil je nu al doneren? Dat kan op www.mudraise.nl/raise-dgo