Themadiensten: Iedere eerste zondag van de maand wordt er een Themadienst gehouden. Door middel van sketches, interviews, aangepast woord en  inbreng van jongeren hebben  deze themadiensten een ontspannen karakter waar menigeen zich bij thuis voelt. Het zijn dan ook goed bezochte diensten.

De onderwerpen voor 2017 : Let’s talk about sex op 5 februari, een zendings onderwerp op 5 maart, Back to basics (lijdenstijd) op 2 april, Gevangen op 7 mei, Pinksterbril op 4 juni, de Tour van je leven 2 juli, Klaar voor de start op 3 september, Israelzondag op 1 oktober, Marktplaats op 5 november, Vol verwachting op 3 december.

Youth Event: vier keer per jaar is er een Youth Event in de avonddienst op zondag. Het thema voor 2017 is een “Leven met Jezus”

De diensten worden gehouden op: 12 februari, 23 april, 17 september en 19 november 2017

Openlucht: in de zomer, op 25 juni a.s. is er een “Kerk”dienst op het Ouddorpse strand.

“Kerk”dienst met het thema ‘Baken van Licht’ op het Ouddorpse strand.

Ouddorp – Zondag 25 Juni 2017 18.00 uur organiseren 4 kerken, samen met de muzikanten van EXalt en Theo van Teijlingen, een ‘kerk’dienst op het strand bij de Grevelingen/Punt. We willen nadenken over de vraag : Hoe kunnen wij als Christenen, gedragen door Gods Geest, een baken van licht zijn in een steeds chaotischere wereld.

De dienst zal vooral gevierd worden met het zingen van liederen en een overdenking over het thema: Baken van Licht. Ook zal er een collecte worden gehouden voor twee goed doelen: Stichting de Figurant www.defigurant.nl en Mision Adulam www.mision-adulam.nl. Iedereen is van harte welkom, ongeacht je afkomst, ongeacht of je wel of niet naar de kerk gaat en ongeacht welke kerk je bezoekt. De dienst begint om 18.00 uur op het strand aan de Grevelingen bij de Punt. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of limonade met elkaar na te praten.

Wilt u op een (strand-) stoel zitten ? Neem dan zelf een stoel mee.

Mocht het weer onverhoopt niet meewerken en de organisatie genoodzaakt is om uit te wijken, dan zal dit zijn naar de Exoduskerk, Dorpsweg 97a in Sommelsdijk. Via de website van de kerken en op de facebookpagina www.facebook.com/stranddienst zal voor 14.00 uur kenbaar worden gemaakt of er uitgeweken moet worden naar de Exoduskerk. Bij twijfel kunt u ook bellen met de organisatie: 06 -51754713.